petek, februar 16, 2018

Vzhodna stran otoka O'ahu

 
 Ker včeraj ni šlo tako, sva to izpeljala danes. Žal nisva prišla dovolj hitro na drugo stran, da bi vstopila v zaliv Hanauma, sva pa uživala ob lepotah Koko head-a, Halone blow hole-a in se ustavila skoraj na vsaki plaži; Lanikai, Kane'ohe, Kahalu'u, Ka'a'awa, Kualoa, Lanikai in na koncu v mestu La'ie. Pristala sva v Polinezijskem mestu bolj kot ne po naključju - ko sva si ogledovala trgovinice, sva se kar naenkrat znašla notri - brez plačila vstopnine. In ko sva že bila notri, sva si seveda ogledala znamenitosti vseh polinezijskih otokov; Fidži, Easter island, Samoa,..
 
  
  Body bord na čudoviti plaži Waimanalo.
 
Kailua zaliv je malo drugačen, ker plažo od parkirišča in parka ločuje velika sipina mivke - čudovito. V morju je ploščat otok - dobesedno - žal sva hitela naprej, da bi odplavala na omenjeni otok (naslednjič MUST to do :)). 
  
Prepovedane stopnice v 'nebesa' - imenujejo se tudi 'stairway to heaven' ker ležijo visoko nad obalo in nizko v oblakih. Če ti uspe priti mimo policajev, potem si res lahko privoščiš odličen trekking v višave. 
  
  

Aloha - Mahalo

Ni komentarjev:

Objavite komentar