sobota, februar 28, 2009

Kanchanaburi

Dva dneva polna aktivnosti, bi lahko rekla za vceraj in danes. Vceraj sva spremenila najino prevozno sredstvo in sla iz klasicnega kolesa na motorizirano kolo, najela skuterja za 150BHT in se odpeljala proti templju, kjer imajo menihi tigre. Pred dvemi leti so jih imeli 10, sedaj jih imajo 38 in temu primerno, je visja vstopnina/ 500BHT (v Lonelyu 2007 se vedno 300), poleg tega je too much skomercializirano. Pricakovala sem tigre in menihe, videla sicer ze ja, tigre, menihe celo 3 in gruco Americanov, ki 'pomagajo'...Obisk templja definitivno pod pricakovanji, je pa vseeno lepa izkusnja biti ob tigru in ga drzati za taco:).
Danes sva sla iz motorja na kombi, organiziran izlet. Sli smo kar na nekaj tock, slap Saiyok, Hellfire pass (muzej in proga v kanjonu, ki je bila zgrajena med drugo svetovno vojno), jeza slonov, bamboo rafting, jama, vlak in most na reki Kwai. Od 8 zjutraj in do 18, tempirano ves cas. Odlicen izlet, predvsem adrenalinski del...hehhe...na slonu je bilo zabavno, ko je sel po klancu gor in dol, po vodi...nasmejali smo se posteno. Se vec smeha pa je bilo na bambusovem splavu, ki smo ga sami kontrolirali. Prilagam sliko, ki pove najvec, ko sem bila prepricana, da se bova prekucnila;))). Tudi jama in vlak sta bila ulala, se posebno hoja po tirnicah, ki peljejo po lesenem mostu ob soteski.

Naj slike povejo svoje...


2 komentarja:

  1. ooo, kok noro!!! uzivajta :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, kar za tace ga lahko držiš? Verjetno je fajn nažrt. :))
    Hehe, bambus splav...imam smešne spomine na bambusovem splavu v Yangshouju (Guilinu).Prava avantura, sam s tem, da smo mele "veslača". :))
    Lepo se mejta!!

    Lp,
    Alja

    OdgovoriIzbriši