sreda, marec 11, 2015

Koh Lanta

 
Vceraj ob 9:30 sva se podala na pot iz Tranga proti Koh Lanti. Karta za prevoz in vkljucen trajekt, na osebo 300BHT, cas prihoda ob 13:30 z dostavo do hotela na otoku. Novi bungalovi, z ogromno prostora in fenomenalno kopalnico - korale in skoljke po tleh. Bila sva zelo vesela izbire; tudi cena zelo simpaticna, saj je 500BHT na noc z vkljucenim motorjem. Po kosilu, sva skocila na plazo in obcudovala soncni zahod.
  
Danes sva bila beach hopperja...motorckala sva po otoku vse naokrog in skakala s plaze na plazo, popoldne pa se obiskala park mangrov, pred tem naletela se na plantazo kavcukovca.Uspela sva tudi pasti v policijsko zasedo, ki se tokrat ni koncala kot zadnjic. Placati sva morala kazen, ker sva se kot vsi, vozila naokoli brez celad. Kazen 200BHT in ogrooomno papirologije- priblizno 15 minut traja na postaji, da enega obdela. Hja, tudi taksna izkusnja je nekaj novega.
  
  
  
Park poln mangrov in ribogojnica, z visoko skakajocimi ribami, ki jedo piscanca iz roke. :) Ter seveda ogromno opic, ki skacejo okoli, ter iscejo priboljske. Tale spodaj je zelala sladoled in toliko casa vztrajala, da je dobila celega. S koscki se ni zadovoljila, zato ga je kar vzela iz rok....ti, ti poredna opica. ;o
  
 
  
Staro mestno jedro in hise na kolih, ledena kava nad morjem...lusno nama je.
  
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar