sobota, februar 13, 2010

Mumbai to Aurangabad

Mumbai- mesto diverzitet...od lepega do umazanega,od prijaznega do vsiljujocega, od malih kosev zelenic do prostranih betonskih stavb. Mesto, ki ti je lahko vsec, ali pa ga sovrazis, za kaj vmes se bolj tezko mesto najde. Naju je najbolj sokirala stevilcnost ljudi, ki so spali na ulici, ob glanih cestah, ki so si zobe krtacili na plocniku, nasmejalo pa najbolj britje ob cesti. Na ograji ogledalce, v katero se kot stranka lahko pogledas in brivec z vso svojo usposobljenostjo odstranjuje brado- primerno za vse, ki so bolj lenobni pri tem:)
Iz mesta samega sva se zelela kar najhitreje odpraviti naprej, vendar je bila zamuda leta in sva prispela uro in pol kasneje, kot bi morala, zato so se tudi nadaljni plani malo spremenili.Prvi na voljo, je bil vlak ob 13:50 do Aurangabada in za tja sva si tudi vzela karti. Casa je bilo veliko vmes, zato sva sla do Colabe in si malo ogledala ta predel mesta. Vsecno zgolj na trgu, pri vratih Indije oz. nasproti hotela Taj Mahal, vsepovsod drugje...uf...prevec umazanije, posteno povedano:)
Aurangabad po 7 urah voznje z vlakom in iskanje hotela naju je kar utrudilo, pa je bilo vredno. Nasla primeren hotel, dobra lokacija, odlicne restavracije v blizini.Po springrollsih in dveh odlicnih milk shakeih, sva se spravila spaaaat....ze toliko utrujena, da sploh nisva vec cutila utrujenosti, ki je prisla za nama, ko sva se ulegla v posteljo.

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar