sreda, december 29, 2010

West End

Ker sva bila tako hitro naokoli z ogledovanjem znamenitosti po najinem planu, sva se odpeljala do Nyugati železniške postaje. Tam je eden izmed največjih, prvih nakupovalnih centrov v Budimpešti; t.j. West End. Najrazličnejše trgovine, restavracije spodaj, zgoraj igralnica, na terasi sami, pa drsališče, ja! Neverjetno kaj si ne domislijo in izkoristijo max prostor. Na stotine trgovinc (Adidas, Zara, C&A, Bershka,Vodafone, Philips, DM...) in številni lokalčki, slaščičarne, zlatarne, fast foodi, nekaj bank...ni da ni...vse to v samo treh nadstropjih, če ne štejem zgornjega, kjer je kino in zabavišče.
Si misliš, da tega ne moreš predelati v enem dnevu, pa je vse tako na easy urejeno, da če ne greš ravno v vsako trgovinco, si lahko v centru skrajšaš čas in opraviš res hiter nakup. Ne rabiš delati kilometrov, da prideš iz ene na drugo stran, se pač samo zapelješ dol in to je to.
Pogrešam tu doma take shopping centre, centre ki gredo v višino in ne samo dolžino&širino (da ti že skoraj noge odpadejo, ko greš samo po kilo kruha)
drsališče na vrhu,
igralnica z raznoraznimi avtomati.

Ni komentarjev:

Objavite komentar