nedelja, februar 23, 2014

Ihawig, Crocodile Farm, Ihawig prison - Palawan...Bogo - Cebu

   
 
  
Zadnji dan na otoku Palawan in morala sva izkoristiti maksimalno vsako preostalo minuto. Ob 6:30 se ze zbudila, da bi ob 7:00 odrinila, vendar naju je nepricavano presenetil dez. Ostalo nama ni nic drugega, kot da se prepustiva upanju, da bo cimhitreje prenehalo dezevati. Okoli 8:00 se je vreme umirilo in bolj kot ne, so padale samo se drobne kapljice. Kljub temu, sva zajahala sposojeno vespo in se odpeljala v smeri Nare, proti Krokodilji farmi. Pot se je vlekla, verjetno bolj kot ne zaradi obcutka omejenosti s preostankom casa. Dez je pocasi v celoti prenehal in tudi midva sva se uspela pripeljati do farme, malce cez deveto. Tako sva se ze lahko udelezila organiziranega ogleda ob 9:30. Pred samim vstopom sva poizkusila tudi krokodilje meso in priznati moram, da okus preseneca - odlicen je, ali pa je bil resnicno odlicno pripravljen. 
Na samem vstopu te pricaka ogromno okostje, skoraj 6 metrskega krokodila, ki je bil ujet, in po besedah vodica umrl zaradi starosti in stresa v ujetnistvu. 


ups...mecejo naju ven, ker zapirajo...ja, ura je res ze pol polnoci...greva spat in ce bo zneslo jutri dopisem ostalo iz danasnjega dne....lahko noc :) 

Ni komentarjev:

Objavite komentar